Welkom!

Welkom op de website van Mediation Groep Twente. Dit is dé plek voor hulp bij conflicten en persoonlijke ontwikkeling.


In ons leven komen we soms in omstandigheden terecht waar we geen invloed op hebben, ziekte, overlijden, een problematische relatie, persoonlijke problemen, noem maar op. Het overkomt ons en ieder reageert daar verschillend op. Soms ontstaan er conflicten. Conflicten kunnen over van alles gaan.

Wanneer je boos bent, is het moeilijker om met de ander te praten. Soms lijkt de situatie onoplosbaar. Toch wil je er het liefst (samen) goed uitkomen. Hulp van iemand die je begrijpt en weet wat er nodig is om weer goed verder te kunnen, kan dan erg prettig zijn. 


Wij geloven in verbinding tussen mensen en kracht in jezelf. Onze activiteiten zijn erop gericht om om verbindingen zo goed mogelijk te herstellen en krachten goed te gebruiken. Dit vind je terug in de dingen die we doen:

?

- Relatietherapie;

- Mediation bij het verbreken van de relatie; een scheiding, familieproblemen, etc.

- Individuele coaching en/of behandeling;

- Mediation bij arbeidsconflicten of problemen met je buren;

- Loopbaancoaching.


Ook voor startende en zich ontwikkelende professionals hebben we een inspirerend aanbod. Wil jij meer ervaring als beginnende mediator? Wil jij de kneepjes van het vak leren? Willen jullie weer inspiratie in jullie intervisiegroep? Mediation Groep Twente denkt graag met jou of jullie mee.

"Praten over wat je dwars zit lijkt zo logisch. Toch is het moeilijker dan je denkt: je moet weten wat je wilt zeggen, de goede woorden en toon vinden en de ander moet snappen wat je bedoelt"

BLog en Nieuws

Pensioenverdeling bij scheiding…hoe zit dat?
Voor veel mensen ingewikkelde materie: hoe gaat dat nu met het verdelen van pensioen? En wat als ik al lang[...]
8 tips voor gescheiden ouders en Facebook
Acht tips voor gescheiden ouders: ‘Word geen Facebook-vrienden’ Gideon de Haan coacht samengestelde gezinnen en kinderen van gescheiden ouders. Hij[...]
Kinderen en nieuwe partner
We vonden op een mooi filmpje over wat kinderen voelen als er een nieuwe partner in het leven van hun[...]